Barkens Barnfåtöljer

Barnfåtölj som är stabila och ombonade

Barkens informerar.
Sitt som de stora!

 

Om Oss

Vi heter Berit & Lars Bark och bor i Söderköping, Östergötland. Vi har tillverkat barnfåtöljer i liten skala under 20 årstid. Det hela började med att vi inte hittade små barnfåtöljer som vi tyckte om, och dels var priset på fåtöljerna höga. Och det som vi vill skapa var en riktig TV-fåtölj, fast i barnstorlek.

All tillverkning sker rent hantverksmässigt. Vi använder endast högsta kvalité på samtliga material till våra fåtöljer för att försäkra oss om att produkterna uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.
Vi har genom åren skaffat oss nöjda kunder som återkommer när syskonskaran växer.

 

Kontakt

Adress: Hästhagsvägen 19
610 40 Gusum
Tele: 0121-623 44
Mobil: 070-968 78 28
E-Post:

 

Köp

Du måste ha fyllt 18 år för att få handla på www.barkens.se. Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Barkens förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

 

Priser

Priset som anges på hemsidan vid inköpstillfället, är det pris som gäller. Priserna är styckepriser om inget annat anges. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Frakt tillkommer med ca 300 kr.

 

Betalning

Sker några dagar före leverans till konto 3028-2127-909.
När vi ser att betalningen är genomförd levereras fåtöljen till kunden.

 

Leverans

Vi använder oss av bussgods när vi leverera barnfåtöljerna inom och utanför Sverige.

 

Färger och bilder

Vi försöker att visa färgerna på fåtöljerna så korrekt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas på hemsidan återger de färger som möbeltygerna har i verkligheten.
Hur färgen återges beror på din dator och bildskärmsinställningar. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger fåtöljernas verkliga utseende.

 

Cookies

Den här hemsidan innehåller inga cookies.

 

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel.

 

Välkommen med er beställning!